2017 in… 2017 karakters

0
(0)

Mijn afgelopen jaar in 2017 karakters

2017 was zwaar. Zelf 8 kg bijgekomen, maar ook wereldwijd verschenen er kleppers op het toneel. Ik vraag me af of VS-kiezers zich niet hebben getrumpeerd

DSCN0279

Het jaarbegin was turbulent. Ik werd onwel en bleef 15 dagen thuis. Dat is lang voor iemand die de afgelopen 28 jaar slechts 18 dagen ziek was. Meer op: http://bit.ly/2m6V540
De rust heeft positieve vruchten afgeworpen. Ik ben 4/5 gaan werken en heb m’n firma opgericht: Soloslim, een betere naam kon ik niet vinden.
Ideeën kregen ruimte. Ik werk ondertussen samen met Saartje, de energieke duizendpoot op één.
Over ideeën gesproken: het “Loop naar de maan” verhaal dat men in 2016 en 2017 lanceerde, is geland. Het leeft sinds oktober als een sterretje verder in het heelal. Je vindt de verhalen op http://bit.ly/2ydC8kQ en http://bit.ly/2yNmxc5

IMG_0018

Het viel me ook op dat kinderen niet vaak meer gelukkig zijn. Ze zitten daar in hun eentje te gamen tot nervositeit hen uit de zetel jaagt en ze kwaad de huiskamer verlaten. Ze verlangen teveel en wij laten dat meestal gewoon toe omdat we zelf snakken naar dat rustpunt in de drukte en vluchten naar dat eiland waarop we even alleen kunnen zijn.

In 2017 heb ik warme mensen leren kennen: improvisatieacteurs en scenaristen waarmee ik cursus volgde, ambassadeurs van Klimaatzaak, in het bijzonder Francesca en Kevin.
Het Klimaat heeft ons nodig. Helaas kan dat enkel nog door regeringen op hun verantwoordelijkheden te wijzen.
#Walkfortheclimate 27/05/18 Hasselt.
Ook via ondernemers zonder grenzen, doe ik een duit in het zakje. Trots op wat er gepresteerd werd! www.OZG.be

ijsberg

Op sportief vlak heb ik doelen bijgesteld. Kwetsuren hielden me van het loopparcours.
Met een groep vrienden werden we mini-voetbalkampioen in Overijse en namen we ook de beker van het treffen tussen Antwerpen en Druivenstreek mee naar huis.
En dan zijn er nog de Nationale Helden: Nafi Thiam, David Goffin, the Belgian Cats en nog vele anderen!

Traan

#Metoo heeft stof doen oplaaien. Niet alleen stof, er werden wortels uit de grond getrokken. In de zaak De Pauw vielen de meeste slachtoffers. Ik wil niet oordelen of veroordelen. De kranten stonden vol. Het gerecht zal z’n werk wel doen.
Ik hoop dat we ondertussen geleerd hebben om verdraagzamer met elkaar om te gaan.
Tegen elkaar praten, duidelijke signalen geven, goed communiceren van bij het begin.

2018, verdraagzamer en milieuvriendelijker!

Geef even je waardering als je wil.

Klik op een ster om te beoordelen!

0 / 5. Stemtelling: 0